Over Ons

Dava Dakonderhoud

Dava Dakonderhoud is een jong & vakkundig allround dakdekkersbedrijf. Als geen ander weten wij hoe vervelend het is om problemen met uw dak te hebben. Dava Dakonderhoud heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Of het nou gaat om particulieren of bedrijven wij bieden onze service aan iedereen aan. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op. 

Wat klanten van ons vinden

5/5

“Dava Dakonderhoud heeft goed werk verricht. Het aanbrengen van c.a. 230 m2 bitumen dakbedekking. Oppervlakte was meer dan in eerste instantie opgegeven. Prijs hierop aangepast en in goed overleg de werkzaamheden voor een acceptabel bedrag uitgevoerd..”

Chantal. V.E

5/5

“Net de dakgoten laten doen. Snel, vakkundig en aardige mannen. Eerlijke adviezen voor de toekomst. We schakelen ze zeker weer in.”

Aaron K. 

5/5

“Vanaf het begin, snelle en open communicatie. Dakrenovatie met isolatie uitgevoerd. Vriendelijk personeel ruimen ook netjes op. Twee dagen nadat werkzaamheden klaar waren (vandaag) nog na gebeld of we tevreden zijn en op of aanmerkingen hadden.
Aanrader! “

Fam Spierings

5/5

“Prettige communicatie via Whatsapp, reageerde het snelst hier in de omgeving en klus snel opgepakt. Kregen wel op het laatste moment door dat de reparatie om zaterdag 7 uur werd uitgevoerd, maar dat was geen probleem. Kleine reparatie als extra service uitgevoerd. Super en netjes achter gelaten. En de regen doorstaat de reparatie goed.”

Joost