Dakgoot Reparatie

Een lekke dakgoot is super vervelend en dient ook snel te worden gerepareerd. Hiermee voorkomt u namelijk ergere beschadigingen zoals houtrot, vochtige plekken of beschadigingen aan je muur. 

In veel gevallen is het mogelijk om een dakgoot te repareren maar in sommige gevallen is het verstandiger om deze te vervangen voor een nieuwe. Door onze ervaring & specialisten kunnen wij van een goed advies voorzien. Daarnaast is het ook zo dat elke soort dakgoot een andere manier van repareren vereist denk hierbij aan: 

  • Zinken dakgoten
  • Aluminium dakgoten
  • Kunststof dakgoten
  • Houten dakgoten

Een lekke dakgoot kun je helaas niet altijd voorkomen. Zorg dan ook dat uw dakgoot goed schoon wordt gehouden, dit voorkomt vaak al verstoppingen. Ook is het schoonspoelen van uw dakgoten erg belangrijk omdat er vaak bladeren of viezigheid in komt wat de afwatering blokkeert. Als oorzaken van lekkages zien we vaak dat deze zijn ontstaat door bepaalde weersinvloeden, verstoppingen, slijtage etc. De ervaring leert dat goten, afhankelijk van het materiaal om en nabij de 20 jaar mee gaan. Soms is het dan ook verstandig om de goot te vernieuwen. Mocht u hierover twijfelen of wilt u uw goot gerepareerd hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op.